ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Γεννήθηκε στην Τρίπολη  όπου και κατοικεί .

Είναι πτυχιούχος Κλασικής Φιλολογίας του Εθνικού  Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακός φοιτητής του Ε.Α.Π. στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα  Σπουδών «Εκπαίδευση Ενηλίκων»

Από το 2004 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Τρίπολη έχοντας τη Δ/νση Σπουδών Φροντιστηρίου Β/θμιας Εκπ/σης.

Από το 2002 μέχρι και σήμερα ασχολείται ενεργά με τη Δια Βίου Μάθηση και συγκεκριμένα:

·          2002 – 2003 υπήρξε εκπαιδευτής ενηλίκων της Ν.Ε.Λ.Ε. Αρκαδίας σε προγράμματα εκμάθησης Ελληνικών σε Μετανάστες.

·         2003-2012 διετέλεσε Προϊστάμενος του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Ν. Αρκαδίας, παράρτημα του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων(Ι.Δ.ΕΚ.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων. Ταυτόχρονα ήταν Υπεύθυνος του προγράμματος «Αγωγής Υγείας» και υλοποίησε δεκάδες ενημερωτικές εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για το Aidsκαι τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα Νοσήματα. Επιπλέον ανέλαβε την υλοποίηση στο Ν. Αρκαδίας του προγράμματος «Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους».

·         2013 έως και σήμερα είναι Υπεύθυνος  Εκπαίδευσης του προγράμματος «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» που αφορά την εκπαίδευσητων μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό.

 

Δραστηριοποιείται και σε θέματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος  καθώς είναι για περισσότερα από 30 χρόνια μέλος Πολιτιστικού -  Λαογραφικού Χορευτικού  Συλλόγου .

Επιπλέον έχει ενεργή συμμετοχή μέσω του Συλλόγου Φίλων Εθνικών Ομάδων Ελλάδος «Ο Γέρος του Μοριά» σε αθλητικές και εθελοντικές δράσεις.

Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Στοιχεία επικοινωνίας

τηλ: 6944-774949   /  email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.        

 facebook.com/hlias.proodos