ΜΠΑΣΑΚΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΜΠΑΣΑΚΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Λίγα λόγια για εκείνους που δεν με γνωρίζουν…

Λέγομαι Σταύρος Μπασακιώτης. Γεννήθηκα το 1987 στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Τρίπολη. Πατέρας μου είναι ο Παναγιώτης Μπασακιώτης (Τάκης)του Ηλία και μητέρα μου η Βασιλική Μπασακιώτη (το γένος Σταύρου Τζαβάρα).Απόφοιτος  ΤΕΛ της ειδικότητας « Υποστήριξη Συστημάτων – Εφαρμογών και Δικτύων Υπολογιστών», καθώς και πτυχιούχος Μηχανικός  Πληροφορικής & Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΤΕΙ Λαμίας).

 Μετά τις σπουδές μου εργάστηκα για ένα χρόνο στα Αλγοριθμικά Συστήματα Ελλάδος. Έπειτα με την βοήθεια της οικογενείας μου, ανακαίνισα την παραδοσιακή ταβέρνα του παππού μου, όπου και εργάστηκα  τα τελευταία έξι χρόνια. Γνωρίζω καλά την Αγγλική γλώσσα.

Τον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, τα ιστορικά αυτοκίνητα, την ραδιοφωνική παραγωγή (7 έτη), την κολύμβηση καθώς και άλλες δραστηριότητες που έχουν κύριο στοιχείο την φύση. Ασχολούμαι από τα σχολικά μου χρόνια με τα κοινά, όπου έχω κατά καιρούς εκπροσωπήσει  και συμμετάσχει σε διάφορους θεσμούς ,οργανώσεις νέων και σωματεία.

Τους τελευταίους μήνες έζησα  στην Βοστώνη  της Αμερικής, όπου και είδα, κατάλαβα και έζησα πως λειτουργεί ένα πολύ καλά οργανωμένο κράτος. Νιώθω έτοιμος  να συμμετάσχω  και να δραστηριοποιηθώ στα κοινά του τόπου μου. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ τα νέα παιδιά της πόλης μου και να μην τους αφήσω να εγκαταλείψουν την πόλη μας και την Ελλάδα μας.