Περισσότερα...Έντονο το ενδιαφέρον των Ρώσων για επενδύσεις, ανταλλαγές και θρησκευτικό τουρισμό.

Περισσότερα...

Μετά την μεγάλη επιτυχία και την απήχηση που είχε στους φίλους του σκι το διευρυμένο ωράριο του περασμένου Σαββατοκύριακου, η διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαίναλου σας ενημερώνει:

Περισσότερα...

Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Τρίπολης και τη Διεύθυνση του Χιονοδρομικού Κέντρου Οστρακίνα διοργανώνουν στη καρδιά του Μαινάλου, την Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013, από τις 5.00 το απόγευμα, μια ξεχωριστή εκδήλωση με αφορμή την έναρξη της χειμερινής περιόδου και της λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου.

Περισσότερα...

Το τμήμα τουρισμού του Δήμου Τρίπολης στα πλαίσια της τουριστικής προβολής  του τόπου μας συνεχίζει τις δράσεις του και εντάσσει στο καθημερινό πρόγραμμα της δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 μια  εκπομπή   με θέματα που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη... και  προβάλλει όλους τους άγνωστους προορισμούς... της Αρκαδίας.

Περισσότερα...

Περισσότερα...Το Σάββατο 21 & την Κυριακή 22 Ιουλίου 2012, στο οροπέδιο της Οστρακίνας του Μαινάλου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Μαίναλο η 72η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, την οποία διοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης (Ε.Ο.Ο.Α.), ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων (Σ.Α.Ο.Ο.), ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (Ε.Ο.Σ.) Τρίπολης  και ο Δήμος Τρίπολης. Συνδιοργανωτές αυτής είναι και ο Δήμος Γορτυνίας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Περισσότερα...