Περισσότερα...O Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης με αφορμή την  παράδοση της Δκσεως  της ΔΙΚΕ (ΙV ΜΠ) από τον  Αντιστράτηγο Σεραφείμ Χατζημιχαηλίδη  στον  Υποστράτηγο Μανίκα Κωνσταντίνο υποδέχτηκε στο γραφείο του, στο Δημαρχείο Τρίπολης, τον Αντιστράτηγο και τον Υποστράτηγο.

Περισσότερα...

Περισσότερα...Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου εκπρόσωποι της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος πραγματοποίησαν συνάντηση στο Δημαρχείο Τρίπολης με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Σμυρνιώτη.

Περισσότερα...

Περισσότερα...Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης πραγματοποίησε επίσκεψη στο γραφείο του συμπατριώτη μας Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Περισσότερα...

Περισσότερα...Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο και στο γραφείο του Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013 ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Παιδείας και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Φραγκούλη.

Περισσότερα...

Περισσότερα...Την Παρασκευή 30 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου  συνάντηση εκπροσώπων φορέων της πόλης με το  Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη.

Περισσότερα...