Διαβάστε περισσότερα: Συνέντευξη Αντιδημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Κοσκινά για τα έργα στη Δημοτική Ενότητα Μαντινείας«Ο Δήμος Τρίπολης δεν έχει παρωπίδες . Καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά. Για τη Δημοτική Αρχή ο Δήμος Τρίπολης είναι ενιαίος.» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Κοσκινάς

 

Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Κοσκινάς και υπεύθυνος για τη Δημοτική Ενότητα Μαντινείας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ ενημέρωσε για τα έργα που υλοποιήθηκαν στην εν λόγω  δημοτική ενότητα τονίζοντας ότι  στόχος του Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη , από την αρχή της θητείας της δημοτικής αρχής, ήταν  να καλυφθούν  οι ανάγκες των πολιτών προκειμένου να βελτιώνεται η ποιότητα ζωής τους.

Διαβάστε περισσότερα: Συνέντευξη Αντιδημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Κοσκινά για τα έργα στη Δημοτική Ενότητα Μαντινείας

Διαβάστε περισσότερα: Συνέντευξη Πρώην Αντιδημάρχου και Εντεταλμένου  Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου ΚάρλουΟ πρώην Αντιδήμαρχος και Εντεταλμένος  δημοτικός σύμβουλος  Γιώργος Κάρλος  σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ  ενημέρωσε για μια σειρά έργων  που έχουν πραγματοποιηθεί στις δημοτικές ενότητες Βαλτετσίου και Φαλάνθου τονίζοντας « Δεν υπάρχει κανένα χωριό στο οποίο να μην έγινε  κάποιο έργο.»

Διαβάστε περισσότερα: Συνέντευξη Πρώην Αντιδημάρχου και Εντεταλμένου  Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Κάρλου